HEI, HVOR DET GÅR!

photo2

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er helt supernøye med frokosten. Resten av dagen er det ikke alltid jeg klarer å være like påpasselig, så jeg er sjeleglad for at jeg fikk til en god start i dag også ♥ I skrivende stund er klokka 12.48, og jeg har heldigvis rukket en spinningøkt på Spenst, og en svipptur innom min favorittradio, Radio Prime, for en hyggelig prat. Der snakket vi om musikk og trender innen hår. Det er jo Damenes Weekend her i byen, må vite. Pasteller er det som går og gjelder. Nå bærer det snart videre til et intervju for en artikkel i et magasin jeg må holde hemmelig inntil videre, men jeg lover å dele det med dere når det kommer på trykk. Sommerfugler i magen… Etter interjuvet skal jeg på øving sammen med de fantastiske musikerne jeg spiller med. Deretter drar vi i gang Releasekonsert nummer 1 på Herregårdskafeen for andreplaten min Till Harry. Releasekonsert nummer 2 er i morgen på samme sted. Kanskje vi ses i løpet av helgen? Noen kommer i hvertfall til å bli kjempeglad hvis du dukker opp 😉 . Hei, hvor det går 🙂 !

2 tanker om “HEI, HVOR DET GÅR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *