HELLO AUGUST!

  Lørdag 2. august 2014 tok jeg hull i ørene. Jeg hadde 2 fra før, men kostet rett og slett på meg 6 nye. Alle på én gang, samme dagen samtidig. Det skulle vise seg å ikke være så lurt. Konsekvensen ble at jeg måtte sove på ryggen i 3 uker, men jeg holdt ut. Etter 3 uker kunne jeg så vidt begynne å sove litt på siden, men måtte selvsagt ta hensyn til de nye inngrepene. Det gikk fint. Jeg lærte meg å hvile godt med nye puteplasseringer. Etter 3 måneder kunne jeg leve som normalt, og hullene grodde pent og pyntelig. At jeg holdt ut er fremdeles et mysterium for meg, for jeg har alltid kastet inn håndkleet tidligere før om åra. De nye øredobbene har irritert vettet av meg, jeg har tatt de ut og latt det gro igjen. Så ikke denne gangen, nei! Jeg har latt det gå sport i å se hvor lenge jeg har klart å holde ut. Det har vært en mental utholdenhetstest, og jeg har bestått den med glans, om jeg må få lov å si det selv. Fremdeles er jeg overrasket over meg selv, at jeg har giddet så mye pes for å bevare de nye hullene, for pes er det. Big time. Det å ha smykker i ørene 24 timer i døgnet uke ut og uke inn er egentlig et mareritt. Særlig hvis man lar tankene få leke seg med hvor fantastisk det var uten. Den friheten, og hvor behagelig det var, og er, å kunne legge hodet på puten hver kveld uten å ha vondt noe sted. Jeg har virkelig lidd for skjønnheten, og det er også helt nytt for meg. Ikke min stil i det hele tatt, nei. Denne jenta gidder ikke sånt tullball, men hull i ørene hadde jeg egentlig hatt lyst på veldig lenge. Det er så mange vakre øredobber å leke med. Dessuten er det artig å sette sammen ulike kombinasjoner av dobber. Ørene blir enda en ny plass å få lov til å utfolde seg litt på. Det er det som er gøy, og det er derfor jeg har stått på som en gal for å ikke gi opp denne gangen. 
  I dag er det ett år siden jeg tok de nye hullene, og jeg er så fornøyd! Det er moro å kjøpe seg nye øredobber, og det er veldig gøy å bytte de gamle kombinasjonene ut med nye man finner på selv. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke ga opp, og må smile hver gang jeg ser de små ørene mine i speilet der de glitrer så fint med den nye pynten sin. Og da er vi jo ved sakens kjærne. Det som gjør deg glad i hjertet er det verdt å ikke gi seg for. Ha en strålende dag, alle fine! Jeg skal klippe hår, ha det gøy og feire hulliøra-bursdag! Tudelu 🙂 .

1 tanke om “HELLO AUGUST!

  1. Da slår du meg med ett! Men jeg kjenner meg igjen, jeg var gjennom det samme styret da jeg øket mine fra 2 til 7 🙂 Men det er lenge siden, jeg tror det var på videregående. Dessverre tåler jeg stort sett bare gull, så jeg får ikke variert så mye med min ørepynt, men det blir i det minste noen store ringer av og til 🙂 Kos deg med ørepyntingen!

    Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *