HERLIGE BUCKLEYS

Søndag var det singer/songwriter in the round på Buckleys. Jeg var så heldig å få synge sammen med Richard Lindgren og Johan Örjansson. Utrolig dyktige og hyggelige karer fra Sverige. Omar Østli spilte gitar og munnspill sammen med meg. Tusen, tusen takk ♥. Tenkte vise dere noen bilder fra den fine musikkpuben i hjertet av Oslo. Det henger klovner i taket der, og jeg blir så glad av å se på dem.

I baren møter du alltid hyggelige og hjelpsomme folk. Jeg fikk låne kulepenn til platesignering rett som det var, for det hadde jeg ikke tatt med meg. Krise. Vibeke Sjøvold lærte meg at det var noe jeg alltid måtte ha i veska, men for en beautynerd som meg er det jo helt andre ting jeg mener en jente må ha i veska si enn en kulepenn. Likevel, det var flere som sa til meg: » Har du ikke signeringspenn!? » Så jeg har lært nå da, og så slipper jeg å forstyrre folk i baren og andre uskyldige folk som står i hyggelige samtaler med hverandre, på jakt etter en penn 😉 . » Er det noe man må ha altså? » tenkte jeg i mitt still sinn, og det er det visst. Jeg lærer noe nytt hele tiden, jeg.

Plata mi 🙂 !

Jeg er veldig begeistret for denne plakaten av Bob Dylan. Den henger på bakrommet på Buckleys. Tror det er en av de fineste jeg har sett av ham.

Anders Svendsen bidro også på Buckleys i helgen. Han har laget to flotte plater, og er en veldig morsom kar.

Møt Håkan Olsson i Rootsy 🙂 ! En kjærnekar. Verdens beste. Han ville gi ut plata mi, og det er jeg utrolig takknemlig for. Det er ikke få artister han har i stallen sin.

Er du i Oslo, stikk innom Buckleys. Stedet ligger midt i byen, på Grensen og er lett å finne. Det er alltid konserter der, og du er alltid velkommen. Gå inn på www.buckleys.no for å få full oversikt over alt som skjer der. Du vil garantert finne en god grunn til å ta deg en tur.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *