HEY! BLACK IN LOVE!

Jeg fant dem! Dette er jo storstas!

20140630-203515-74115465.jpg
Svart og gull, splitter nye. Ubrukte skatter funnet på loftet. Lucky me. Også nå som det er så hotters med sneakers! Ikke for det, jeg bruker hva jeg vil når jeg vil uansett. Det er bare så deilig å tenke på at jeg ikke trenger å tråle butikker etter kule sko akkurat nå. Jeg har jo nye, fine ting rett foran nesetippen! Glad jeg slo til på disse da jeg kom over dem for minst ti år siden.

20140630-203644-74204433.jpg
Jeg kjenner det er ekstra gøy å gå på jakt i sitt eget rot, og nå som det ikke er så uryddig lenger har jeg mye bedre oversikt også. Gleder meg til å ta med disse ut på tur! De kommer til å bli så fine sammen med svarte, smale jeans og en hvit herreskjorte over, eller til en hvit sommerkjole. Som jeg ikke har…Noen som vet hvor de selger kule, hvite sommerkjoler?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *