HIMMEL PÅ JORD

Min dufthimmel finnes på Eger i Oslo. Før fantes den i Paris, men nå trenger jeg ikke gjøre annet enn å ta toget til hovedstaden for å finne det jeg er ute etter. Heaven Scent er en konseptbutikk som spesialiserer seg på eksklusiv parfyme og hudpleie til ham og henne, og duft til hjemmet. Jeg har nevnt Heaven Scent her på bloggen ved flere anledninger. Nå tenkte jeg at jeg skulle ta dere med meg inn i butikken, slik at dere får se hvor fint det er der, og hvor mye digg de har der!  Her ser vi innehaver Christianne Mediaa Laugerud. Hun brenner for duft, og er utrolig kunnskapsrik og hyggelig. Tusen takk for at jeg fikk lov til å ta bilder <3.

Parfumerie Generale er et fransk duftmerke, og jeg har et par dufter herfra. De jeg eier heter Cose og Praliné de Santal. Herlige dufter med karakter! Mason Pearson er verdens beste hårbørster, og du har dem på livstid hvis du investerer i dem.

Heaven Scent tilbyr håndplukkede merker av høy kvalitet. Her finner du fantastiske parfymer, duftlys til alle anledninger og ansiktspleie med eksepsjonelt gode råvarer. Her ser vi dufter fra Diptyque, The Different Company, Miller Harris og Eau d` Italie. Jeg har selv Osmanthus og Jasmin de Nuit fra The Different Company, og duftene deres kan best beskrives som rent ut vidunderlige. E.L.S.K. Hudpleiemerket Själ har jeg aldri prøvd, men jeg vet det er bra…

Jeg er stor fan av Diptyque. De lager fantastiske dufter og duftlys. Hvis du vil skape særdeles god stemning i hjemmet ditt, bør du sporentreks skaffe deg et. Philosykos er fikenduft på sitt aller beste. Grønn, fersk og utrolig kul. Den er en av mine favoritter fra Diptyque, og jeg har bodd i den i perioder. Bodylotion og dusjgel finnes også i samme serie. Me like!

For Heaven Scent er ekte luksus synonymt med råvarer av høy kvalitet, godt håndverk, lekkert design og omtanke for miljøet. Merkene de fører ditribueres hos utvalgte forhandlere, og har dedikerte fans over hele verden. Meg selv inkludert.

L`Artisan Parfumeur, Costes og Rodin. Her er det bare å velge og vrake. I samlingen min har jeg noen godbiter fra L`Artisan Parfumeur. Dzing!, Havana Vanille, Vanilia, Méchant Loup, Thé Pour un Été, Safran Troublant og Nuit de Tubéreuse. Vannvittig gode! Sist jeg var i Paris bodde jeg på det unike lille hotellet Bourg Tibourg. Der duftet det nydelig av Costes, som er de røde flaskene til venstre i bildet. Costes ble med meg hjem da jeg kom over den helt tilfeldig i Alicante igjen. Rodin Olio Lusso er oljer til ansikt og kropp. De er proppfulle av essensielle eteriske ekstrakter fra ulike blomster og planter, og dufter utrolig godt. Ikke vær redd for oljer til hud og hår. Det finnes ingen bedre måte å pleie seg selv på.

På Heaven Scent kjenner de produktene sine svært godt, og kan hjelpe deg med å finne frem til det som passer deg og din livsstil best. Frederic Malle og Aesop er relativt nye skatter i sortimentet deres. Jeg er stoor fan av Frederic Malle, og har noen fininger fra dette merket i samlingen min også. Blant annet En Passant, Portrait Of A Lady, L`eau d`Hiver og liljeduften Lys Méditerranée. Hvis Frederic Malle er ukjent for deg, vil det åpne seg en helt spesiell duftverden for deg hvis du er åpen for noe nytt og fantastisk. Bare et lite tips…

Alle duftene til Frederic Malle oppbevares i tempererte kjøleskap, fordi det er slik dufter skal oppbevares. Da holder de seg best. Duft er ferskvare, og avhengig av dens grad av ekte essenser bør all duft oppbevares mørkt og kjølig. Hos Frederic Malle setter de også pris på kunstnerne som komponerer duftene. Det henger derfor portretter av dem på veggen hos Heaven Scent, slik at du kan se hvem som har laget favorittduften din. Er det ikke bra, eller?  Jeg har stor sans for den filosofien. Besøk Heaven Scent på Eger Karl Johan, eller nettbutikken www.heavenscent.no for din dose kontinental chic.