HIPP HURRA FOR 17. MAI

I år er det aller første gang i hele mitt liv jeg ikke skal feire 17. mai i Norge, men jeg har laget min egen lille feiring her på forskudd! Med 17. mai sjokolader fra Dragelade i postkassen ble det rett og slett en skikkelig fest her på morgenkvisten!

20140514-082913.jpg
Her finnes Nasjonalsjokoladen, en brunostsjokolade med 17. mai rosett, fiolblad fra Jeløy og G35 brunost, Kinaputtsjokoladen med deilig sitron, perler med sitronsyrepulver og candypops. Det smeller og knitrer i munnen mens sitroner gir syrlig smak og smil i fjeset. Jordbær og vaniljesjokolade, mørk kule med jordbærpynt. Inni er det hvit vaniljesjokolade og jordbær…og sist men ikke minst Christian Frederik Cognac. Mørkt og mykt sjokoladefyll med Christian Frederik XO Cognac.

20140514-083730.jpg
En bedre mini 17. mai-feiring enn dette skal man lete lenge etter! Hihi. Hipp hipp hurraaaa!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *