HØSTFAVORITTER

Det aller beste med høsten er alle de gode klærne man kan kose seg med. Jeg er svak for de evige klassikerne, og denne røde drømmen av en duffle coat kjøpte jeg faktisk for mange år siden på H&M. Den har hengt på loftet i årevis, men nå er tiden så absolutt inne for å ta den frem. Sterkt insprert av Chloé sin høst og vinterkampanje vil jeg kombinere den med mine hvite jeans og strikkegensere. Synes det er så oppmuntrende med rødt og hvitt.

Den røde duffle coaten er også kul med et belte i livet. Gleder meg til å bruke den, for de siste sesongene er det den militærgrønne parkasen som har fått lov til å dominere antrekkene mine. Ikke at det har plaget meg nevneverdig, love militærgrønn parkas, ja. Likevel, det er alltid deilig med litt variasjon.

En ekte fuskepus! Denne jakken er jeg så forelsket i. Nevnte den i et tidligere innlegg, for den fikk lov til å bli med meg hjem nå sist jeg var i Oslo på spillejobb. Den også fra H&M. Er den ikke fiiin? Den er også i en duffle coat-modell, og det er derfor jeg liker den så godt. Klassisk med en liten tvist. Begge jakkene går til absolutt alt, men er superfine til trange jeans og høye hæler eller baggy bukser og store, løse strikkeluer. Nå kan høsten bare komme for alvor. Me like!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *