I AM STARSTRUCK

Se på disse vidunderlig vakre julekakene! De er til å spise opp, bokstavelig talt. I salongen der jeg jobber får vi nye magasiner hver måned, og forsiden på Tara Smak for november er så vakker at jeg bare måtte vise den til de av dere som kanskje ikke har sett den, eller har bladet. Tara Smak har i det hele tatt nydelige bilder, og jeg hadde nok ikke oppdaget bladet hvis vi ikke hadde abonnert på det. Jeg synes det er kult å studere magasincovere, og legger merke til de jeg synes er ekstra fine. Dette slår alle rekorder. Det er så fint! Det kan minne litt om gamle glitterglansbilder å ta på, med teksturer som er utenpå selve papiret ♥.

Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker stjerner heller, så disse her gikk rett hjem hos meg. Kakene er rålekre med sølvpudder, melisfrost, glitter og vinterlig estetikk. Dååån. Noe å prøve seg på til jul, kanskje? Kan ikke love noe, men det hadde vært litt gøy å prøve. Det er jo så utrolig koselig å bake, og man kobler helt ut alt annet fordi man blir så opptatt av det man holder på med. Disse søte stjernene er i hvertfall motiverende merker jeg. Happy weekend, alle fine 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *