I LOVE ØREBRO

Live At Heart er sveriges største musikkfestival, og da jeg fikk se det på store plakater da vi nærmet oss Ørebro, holdt jeg på å sette hjertet mitt i halsen. Dette bildet er det promoansvarlig for Rootsy i Norge, Vibeke Sjøvold, som har tatt. Fra venstre ses Freddy Holm, meg, Omar Østli og Terje Støldal. Gøran Grini gjestet oss fra og med Blue Eyes Crying In The Rain, litt ut i settet vårt. Vibeke gjør en fantastisk jobb og er en helt enestående person. Det er en ære å få samarbeide med henne. Tusen takk for det fine bildet, Vibeke ♥ . Bildet er fra et sted som heter Teatercafeen, og vi var så heldige å få lov til å spille der. Tenkte vise dere noen bilder derfra. Kan minne litt om en nattklubb fra 60-tallet, flott interiør. Det er lett å forestille seg at folk har hatt det veldig moro der lenge før min tid.

Superkule fasiliteter. Nesten som et budoir med en egen avdelig hvor man kan friske opp sminken om nødvendig, og det kan jo bli litt nødvendig etterhvert. Et av de største dametoalettene jeg har sett i mitt liv. Romslig, luftig, lyst og fint. Liker veldig godt kontrasten mellom teppet og flisene på gulvet, de mørkegrønne og glossy veggflisene og de fine lampene.

Høyglans vegger i nydelige farger. Jeg er i grunn glad i alt som skinner.

Kult tak. Husk å se opp av og til. Det skjer ting der og.

Vibeke kjører gjennomført 70-tallsstil. En av de største trendene denne sesongen, men vil alltid være en klassiker uansett hva motebildet prediker. De autentiske skoene hennes er etter bestemoren. Utrolig fine.

Hvis du har lyst, kan du gå inn på www.nerikebladet.se. Der ligger det et bilde, og en liten filmsnutt av oss på nettsiden deres. Flere band fra festivalen kommer til å dukke opp der, så det er bare å følge med. Du får med deg de to siste versene av den første sangen vi spilte, Bad Bad Whisky. Det er fotograf og reporter John van der Meer som har laget innlegget, og videosnuttene. En veldig hyggelig kar jeg fikk gleden av å snakke litt med etter at vi hadde spilt. Tusen takk for det fine innlegget, John!

Tusen, tusen takk for et FANTASTISK opphold i Ørebro, alle fine. Vi kommer gjærne tilbake. Puss & Kram ♥.

2 tanker om “I LOVE ØREBRO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *