I Love Roses

Denne nydelige rosebuketten fikk jeg i går av et like vakkert menneske etter releasekonserten vår på Herregårdskafeen. Jeg er så takknemlig for alt sammen. Konserten i går var en sterk opplevelse. Folk koste seg, var ekstremt lydhøre og oppmerksomme. Nå er det ikke lenge til slippfest nummer 2 begynner, så jeg får logge ut igjen. Ha en flott lørdag, alle.

20140322-174954.jpg

2 tanker om “I Love Roses

  1. Hei, Hege!

    Så spennende med ny plate, gratulerer så mye og masse lykke til med release på onsdag! Jeg gleder meg til å høre den. Også så hyggelig med vakre roser, da 🙂

    Ha en super søndag!

    Klem 🙂

    • Hei, Anne 🙂 ! Og velkommen til bloggen min! Ja, det er artig med ny plate. Denne gangen er platen blitt svensk, med melodier og tekster. Alltid herlig med roser, vettu! Tusen tusen takk for hyggelig hilsen. Ha en finfin søndag. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *