I MADE A VIDEO FOR MY SONG!

Denne sangen er fra den svenske platen min, TILL HARRY, som kom ut i 2014, og dette her er min aller første VELDIG hjemmesnekra video. Jeg vet at hjerte ikke skrives slik på svensk, men jeg fant ikke svensk Æ på pc`n min da jeg jobbet med videoen. Det kommer etterhvert. Dere får bære over med meg. Jeg hadde ingen planer om å skrive sanger på svensk, men melodiene kom etterhvert frem som svenske for meg. Derfor gikk det ikke å bruke det engelske språket, som jeg opprinnelig hadde tenkt jeg skulle. Her er den altså: MITT HJÄRTA ITU ♥

2 tanker om “I MADE A VIDEO FOR MY SONG!

    • Hei, Anne-Kari 🙂 Tusen takk! Og så moro at barnebarnet ditt også synes sangen var fin! Du finner den hos Snø på Tista Senter, og i nettbutikken til Platekompaniet. Det finnes også noen få eksemplarer på vinyl. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *