I MITT PÅSKEEGG

20130331-113746.jpg
Akkurat tidsnok til påske fikk jeg en liten pakke i posten. Ja, du gjettet riktig. Sjokolade fra Dragelade. Jeg abonnerer jo på sjokolade! Fantastisk å få en liten gave i postkassen ved hver høytid i løpet av året.

20130331-114157.jpg
I brevet som fulgte med sto det at sjokolademisjonæren forbinder påsken med appelsiner, og at hun derfor måtte lage appelsinsjokolade. Her er altså en mørk sjokolade med appelsinskall. I den finnes håndpresset appelsinjuice, appelsinlikør og skall av appelsin kandisert i en prosess over fem dager. Oj, oj, oj…

Egglikørsjokoladen er lysebrun og hvit marmorert. Den inneholder hjemmelaget likør med egg fra bortskjemte høner som er blandet inn i hvit sjokolade.

Marsipansjokolade med ristede mandelbiter er også oppi egget mitt. En mørk kule med hvite striper.

Inkabærsjokolade er også med. Inkabær er et syrlig supermatbær. Det gir en syrlig kontrast til det mørke og søte sjokoladefyllet. Mørk kule med gyllent skjær.

Kråkereiret er lys sjokolade med peanøtter. Smaker himmelsk av karamell og salte nøtter. Laget for Mossekråker, men jeg vet om en Haldenkråke som også liker den.

Ellers er de gode gamle favorittene selvsagt med i egget. Pasjonsfrukten, lakrisen, pecanen og chilien. O, store himmel som jeg skal kose meg med påskeegget mitt i år 🙂 ! Yummie…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *