I SPLASH IT ALL OVER!

Violblader, vetiver og patchouli. Mmm, herlig! Plutselig fikk jeg for meg at jeg trengte Balenciaga sin L’Essence edp igjen. Den dufter nydelig, friskt, rent og pudret. Androgyn og fin. Perfekt til menn også. En temmelig lett og deilig duft som gir deg et lite smil om munnen. Denne duften er én av de aller første jeg blogget om, og jeg husker jeg skrev noe om at den dufter litt som den lukten som finnes i blomsterbutikker, og det stemmer på en prikk. L’Essence lukter grønt, frodig og søtt av våt jord og violer til å begynne med, men blir etterhvert tørr og pudret på huden og da kommer vetiveren mer til sin rett. Den er lett nok til å splashes over hele kroppen, og finnes ikke intens eller sterk selv om den er en edp. Patchoulien er utrolig mild her, og ikke i nærheten av å være så kraftig som i Angel av Thierry Mügler, som jeg synes er utrolig god. Det er så vidt den finner veien til min nesetipp, men da som en tørrere litt mer læraktig note, og det er vel også derfor jeg har litt sansen for denne her da. En perfekt hverdagsduft med et nikk mot det maskuline og det fine hintet av violer som gjør den feminin nok for meg til at jeg trives i den. Akkurat nå er den hva jeg trenger, så får vi se hva jeg varierer den med etter en stund. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *