I WAS DESPERATE

  Selvfølgelig har jeg prestert å gå tom for min yndlingskrem også! Det er jo krise, og jeg har lært the hard way i år, for å si det sånn. Nå har jeg vært på desperat jakt etter en erstatter som får fungere som brannslokker til jeg kommer hjem, og jeg plukket med meg denne her fra hyllene i dagligvarebutikken. Ja, du leste riktig: i dagligvarebutikken. Jeg kan ikke huske sist jeg handlet krem til ansiktet der, men hva gjør man ikke på en søndag når det er stengt overalt?! Det river meg i beautyhjertet mitt må jeg innrømme, all den tid jeg kjøper mine saker hos hudpleier. Huden min reagerer lett, og er sensitiv så jeg kan ikke bruke hva som helst. Nok om det! Hva om denne her er et aldri så lite kupp? Hva om den faktisk holder det den sier den skal love? Det hadde jo vært ganske artig! Jeg falt for den lille, hendige tuben. Praktisk og fin. Dessuten er kremen uten parfyme, parabener og farge. Den er for sensitiv hud og skal gi mye fukt. I tillegg skal den virke beroligende og dempe rødhet i huden. Hmmm, interesting. Jeg har ikke testet den ut enda, det får jeg gjøre i kveld, men jeg er jo litt nysgjerrig på den og er spent på hvordan den er. Nivea er jo viden kjent, men akkurat denne tuben er ny for meg. Har vi den hjemme? Er det noen som har prøvd den? Nå har jeg i det minste skaffet meg litt nødhjelp, så får vi bare krysse fingrene for at den faktisk er en livredder. Det gjenstår å se, og jeg forbeholder meg retten til en viss sunn skepsis til det motsatte er bevist. Tudelu 🙂 . 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *