I’LL STOCK UP ON VITAMIN D

  Det er ganske lenge siden jeg har ligget rett ut og solt meg, men akkurat i år er det jaggu meg på tide med litt påfyll av D-vitamin. Jeg merker at jeg har godt av det, og at både muskler og skjelett trenger å varmes godt opp. Likevel er jeg god på å bruke solkrem, og holder meg i skyggen når sola er som sterkest mellom 12-15. Jeg vet hvor stor skade disse strålene gjør i huden, men jeg skal ærlig innrømme at jeg nok soler meg litt mer nå, enn jeg har gjort på mange år, og det med et stort smil om munnen 🙂 ! Det er et eller annet med skikkelig sommer som er sunt for sjelen, og har den det bra har jeg det bra. Dessuten er det jo høst og kaldt hjemme, så jeg får passe på å lagre opp så mye sol og bad jeg kan før det bærer tilbake til mørketida. I’ll be ready! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *