IT JUST MAKES ME HAPPY

Det er kanskje litt rart, men når jeg ser hva dyktige mennesker får til sammen, blir jeg glad, uansett innenfor hvilket felt det måtte være. Jeg er ikke spesielt opptatt av merket Louis Vuitton, mine designfavoritter på veskefronten er Mulberry, Chanel, YSL/SL og Givenchy, men så er det heller ikke hverken merket eller veskene som er grunnen til at jeg ble så glad da jeg så dette. Det er fotografen, frisøren, makeupartisten og modellene som gjorde at jeg trakk et ekstra sukk og hjertet hoppet over et lite slag da jeg så denne kampanjen for Vuitton sin nytolkning av den klassiske «Noé»-vesken i britiske Vogue for februar 2014. Fotografen er ingen ringere enn Steven Meisel, frisøren er Guido Palao, makeupartisten Path McGrath og modellene hele åtte flotte kvinner. Jeg har plukket ut tre av mine favoritter fra kampanjen. Enjoy!

20140121-154830.jpg
For en sveis!! Dette her er en klipp helt etter mitt hjerte. Jeg elsker uttrykk som dette. Mye Rock’n Roll, mykt og tøft samtidig, feminint og maskulint. Modellen heter Edie Campell og sies å være Marc Jakobs «newest crush». How cool is that?

20140121-155159.jpg
Sofia Coppola så naturlig og fresh som en duggfrisk vårmorgen. Denne looken også en jeg er stoor fan av. Som frisør er jeg opptatt av naturlig og «undone» hår. Velstelt, friskt og sporty. Helt nydelig.

20140121-155443.jpg
Det er få, om noen, som representerer fransk eleganse som Catherine Deneuve. Hun besitter en ro og majestetisk karisma helt utenom det vanlige. Håret og sminken passer henne som hånd i hanske, og hun er den mest «groomede» av disse tre. Helt perfekt, og en dronning verdig. Denne føhnjobben står det respekt av, jeg bøyer meg i rundbørtsen, teknikken og hårsprayen. Helt rått.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *