IT’S A BEAUTY BASIC

20140717-214112-78072070.jpg
Jeg er så avhengig av god hudpleie at det er livet om å gjøre hvis jeg ikke har min faste rens tilgjengelig til enhver tid. Eve Lom har, etter min egen og svært subjektive mening, den aller beste. Jeg har testet ut så utrolig mange merker fra min spede start i 12-års alderen og har endelig funnet den som funker aller best til min hud. Nå det er sagt kan jeg på generellt grunnlag anbefale oljebaserte renseprodukter av følgende gode grunner:

1. De er milde og snille mot huden.
2. De renser i dybden.
3. Huden beholder sin naturlige ph.
4. Huden tørkes ikke ut.
5. Oljene er lette og fine, og gjør ikke huden fet og klissete.

Har du først fått teften på oljerens er det ingen vei tilbake. De smelter på huden og løser opp skitt og smuss mye mer effektivt enn rensemelk. Såper og rensegeleer gjør huden ren de også, men stripper den samtidig for all naturlig beskyttelse. Huden blir ofte stram, rød og irritert etterpå.

Andre merker som har gode renseoljer er Shu Uemura og Babor. Babor er det merket jeg selv har vært trofast mot lengst, og kan gå god for basert på egne erfaringer, men nå har Eve Lom tatt huden min med storm ganske lenge faktisk. Jeg har nevnt den før her på bloggen, men en god ting kan godt gjentas med jevne mellomrom. Så, gå i gang og ta vare på fjeset ditt! Uansett hva du velger er det aller viktigste at du vet at det er viktig. Hele året, men særlig nå i sol, sjø og solfaktorsesongen. Med helt enkle grep blir huden din så fin! Sånn; da er det på tide med litt beautysleep. Sweet dreams, lovely ones.

6 tanker om “IT’S A BEAUTY BASIC

  1. Da er vi to, jeg er også helt avhengig av å få renset huden hver dag 🙂 Jeg har ikke prøvd Eve Lom før og er fornøyd med serien jeg bruker, men kanskje jeg skulle give it a go? Jeg angrer i alle fall ikke at jeg fulgte din anbefaling om Lancôme sin Teint Vissionnaire, den er rett og slett den beste jeg har prøvd noen gang (og det har blitt en del etter hvert 🙂

    Fortsatt riktig god sommer 🙂

    • Hei, Anne 🙂 ! Ja, man må prøve og feile for å orientere seg i den enorme jungelen av produkter det er der ute, men så er det også helt fantastisk å finne skatter! Eve Lom er en sånn skatt for meg. Den er rik på essensielle oljer og har i tillegg en lett peelingeffekt på huden. Jeg bare smører den på, masserer lett til den smelter og skyller av med lunkent vann. Det følger med muslinklut i pakken også til å tørke bort produktet med, men jeg dropper den. Smak og behag. Liker best å skylle ansiktet med vann. Flott at du er glad i den serien du allerede bruker, men sjekk ut denne her når du er tom for det du har. Jeg har brukt Eve Lom i flere år nå, og har aldri før vært så fornøyd, selv om jeg alltid har brukt meeeget bra saker. Jeg kombinerer den med rosetoneren fra Babor, for den er jeg også dypt trofast mot. Må liksom alltid avslutte rensen med et forfriskende ansiktsvann 😉 . Ha en fortsatt god sommer du også. Klem, Hege.

  2. Inneholder ikke denne en del mineralolje? Hva tenker du om mineralolje i hudpleie? Spør bare av uvitenhet, da det er så innmari mange meninger om mineralolje og det er så vanskelig å vite hva man skal høre på:-)

    • Hei, Siri 🙂 ! Jeg tenker som så at det som funker for huden din, det funker. Jeg er selv skeptisk til mineraloljer i hudpleie, og kan lett reagere på dette i kroppspleie, så som i bodylotions. Derfor er ofte økologiske serier til kroppen best for meg. Eve Lom har jeg aldri reagert på, huden min er supersensitiv og godtar ingenting den ikke tåler. Dessuten er denne rensen rik på essensielle planteoljer og økologiske ingredienser så du vil merke stor forskjell på huden din etter litt bruk. Men så et det også alltid slik at det som funker for én person kan være helt feil for en annen, så man må rett og slett bare prøve seg litt fram. Regel nummer én er uansett: det huden din liker og blir fin av, det er oftest best å bruke. Uansett merke eller pris. En annen rens som jeg også er glad i og har testet er fra The Organic Pharmacy. Ganske lik Eve Lom sin, og helt nydelig den også. Håper dette hjalp deg litt på veien 🙂 . Ha en god helg! Klem, Hege.

    • Ja, det synes jeg Anne 🙂 ! Den er helt fantastisk! Gleder meg til å høre hva du synes etterhvert som du har testet den ut. Eve Lom har også en veldig god rensemaske basert på leire. Perfekt for oss som har en sensitiv hud, men som likevel kan bli blank og har litt store porer her og der. Bare nevner det 😉 …Klem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *