IT’S A SUPA DUPA BERRY

  Jeg er blodfan av solbær. Helst rett fra busk i hagen, men jeg har ikke bærbusker i skrivende stund, så jeg henter de inn rett fra fryseren i Sverige. Jeg har dessverre til gode å finne poser/pakker med solbær i frysedisken hos dagligvarebutikkene her i Halden, så jeg blir derfor tvunget over grensa på jakt etter det forgjettede bæret. Hvis det er noen av dere som vet om de finnes å få tak i her i byen, gi meg beskjed. Det er så kjedelig å dra over bekken etter bær, men hva gjør man ikke for solbæret, liksom? Jeg blir i hvertfall kjempeglad hvis det er et eller annet sted de finnes å få kjøpt i nærheten. 

  Solbær er et regelrett superbær! Den lille sorte diamanten er en juvel for kroppen din. Det inneholder C-vitamin, E og K-vitamin, folat, kalium, jern, kalsium, B6 og masse fiber. Hva mer kan man ønske seg? Jo, at butikkene her i byen får frysediskene sine proppfulle av økologiske solbær. Det hadde vært artig, gitt. Tenk så mye digg vi kunne ha kost oss med da! Et lite hjertesukk der altså. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *