IT’S BEAUTYSLEEP IN A BOTTLE

IMG_4721.JPG
Dette produktet har jeg nevnt her på bloggen tidligere, og det er blitt en favoritt hos meg. Jeg har plukket det med meg ved flere anledninger når jeg har sett det har vært å få tak i fordi Kicks ikke finnes i Halden og jeg ikke gidder å handle på nett fordi det tar altfor lang tid i min verden. Derfor slo jeg til i Oslo i går siden jeg uansett skulle dit for å synge! Gunerius hadde åpent til 20.00, og der inne fant jeg både Lancôme og Kicks. Visionnaire serum funker. Så enkelt er det, og det som funker liker jeg. Etter å ha kommet tilbake for mer siden det kom på markedet er jeg så fornøyd med det at jeg er blitt avhengig! Lancôme har alltid levert stjerneprodukter og dette her er ett av dem. Problemet er bare at det sikkert, basert på erfaring, på ett eller annet tidspunkt kommer til å gå ut av produksjon. Derfor gjelder det å lagre mens man kan! Min sensitive hud tåler Visionnaire godt, og da er jeg happy! Jeg bruker det under nattkrem, og merker på huden min hvis jeg hopper over en natt eller to. Så bra er det. Oss beautyjunkies i mellom…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *