IT’S MINE AND IT’S LIME

  Jeg har rett og slett gått til innkjøp av en bitteliten håndbagasjekoffert, høyst sannsynlig er jeg den eneste i verden som ikke har eid en slik en før nå. Jeg har alltid sjekket inn én stor koffert, og bare hatt med meg en veske inn på flyet hver gang jeg har vært ute på tur, så det er jo bent ut fram uvant med en koffert for meg. Den var på salg, og det er nok fordi det står Bjørn Borg på den sånn ca. over alt. Det ser ut som jeg heter Bjørn Borg når jeg går rundt med den, faktisk. Jeg falt for fargen, den lille kofferten minner meg om en Piggelin-is på fire hjul. Jeg liker den, og skal ganske så snart ta den med meg ut på en liten svipptur. Det var jo selvsagt derfor jeg øvde på et annet låtmateriale i går kveld enn jeg vanligvis pleier. Ut å fly for å kore og perke sammen med herlige folk. Gleder meg! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *