IT’S PINK & IT’S PERFECT

  Jeg har det med å pakke lett. Noen ganger for lett. Det betyr at jeg av og til ender opp med å gå tom for ting fordi jeg har tatt med meg tuber og flasker jeg vet jeg kommer til å bruke opp, og planen er selvsagt at jeg da skal slippe å ta de med meg hjem igjen. Problemet er bare at det ikke alltid er like lett å beregne mengde i forhold til hvor lenge man skal være på tur. Denne gangen gikk jeg tom for skrubb. Det er jo krise. Særlig fordi jeg er helt avhengig av en god skrubb, og fordi dette produktet er helt vesentlig når man bruker mye solkrem. Solkrem biter seg godt fast i huden, og vanlig dusjsåpe tar ikke bort alle produktrester på huden. All den tid solkremen ofte er vannfast også. Ergo: ut å jakte skrubb! Og for en liten skatt jeg fant! 
  Pink Marmalade fra Bomb Cosmetics er et funn av en skrubb. Den er helt fantastisk god, og jeg oppdaget den i en liten såpebutikk i gamlebyen. Som dere ser er den proppfull av godsaker, oljer og masse deilige korn som gjør jobben grundig på huden. Jeg var sløv nok til å ta med meg Nivea sin Shower Peeling, men den gikk jeg jo tom for ganske kjapt, dessuten er den bare grei nok og ikke superbra nok. Min nye skrubb er derimot helt perfekt. Den er rik på mandelolje, sitrongressoljer og dufter nydelig av rød grapefrukt og jordbær. Totalt fantastisk med andre ord. Jeg er så fornøyd med den! Det er huden også! Body Cosmetics er et britisk merke, og butikken jeg fant den i hadde et godt utvalg av mange søte produkter. Du finner garantert enda mer om dem på www.bombcosmetics.co.uk. Så glad jeg gikk tom for den jeg hadde, så jeg kunne oppdage denne fine her. Alltid stas for en beautyjunkie det, vet dere 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *