IT’S RED & I LIKE IT

20140122-181449.jpg
Jeg fant meg jo en blå kjole i Stavanger i helga som var, men siden det var 50% på de som hang der så fint på stativet, plukket jeg med meg en i rødt også. Ergo ble det to til prisen for én. Kuppers! Mitt motto når det kommer til shopping er: «Kjøp alltid to av ting du liker.» Siden min garderobe egentlig er kjemisk fri for kjoler, det er nesten umulig å finne kjoler med lang arm, jeg har bare én svart en som jeg elsker over alt på jord, og jeg absolutt trenger gode alternativer å bytte med, gjaldt det å smi mens jernet var varmt. Derfor ble det en i hver farge, og det er jeg så fornøyd med! Kjolene jeg fant i Stavanger kan fint brukes hele året, men det er ekstra stas å bruke de nå, tidlig vår/sommer og høst mot vinter. De er supre sammen med tykke strømper, ankelstøvletter, skinnjakke, lue og skjerf, men kan også brukes alene med høye hæler og en skulderveske til. Me likie, likie!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *