IT’S SOOO IMPORTANT

IMG_4176.JPG
Det å fjerne sminken hver bidige kveld er en religion for meg. Jeg klarer rett og slett ikke å sovne før jeg har tatt bort dagens strabaser fra fjeset, og gjort det klart for nattens mulm og mørke. Uansett hvor trøtt jeg er, og uansett hvor sent det er og uansett hvor lite ork jeg har til å gjøre det klarer jeg ikke å gå til sengs med et møkkete ansikt. No mercy her i gården altså! Derfor ble jeg en smule skrekkslagen da jeg gikk tom for rensevannet mitt fra Lancôme i går kveld, men tenkte at jeg sikkert hadde mer på lager i beautyboden og slo meg derfor til ro med det. Så ble det jo kveld i dag også, og jeg må jo ta bort sminken. Jeg gikk for å hente en ny flaske. Krise! Fant ingen! Hmmm, tenkte jeg. Det var rart. Jeg som alltid lagrer opp godbitene så de står der på vent når jeg trenger dem som mest. Lykken ble derfor stor da jeg fant denne skatten her! Bioderma sitt geniale rensevann! Jippi! Jeg kjøpte det på et kult apotek i Nice, og nå endelig kan jeg ta det i bruk. Det tar bort torsdagens sminke i et lett lite sveip, og gjør huden klar for fredagen. Ja, jeg sier jeg. Takk øvre makter for at verden er full av smarte folk som lager bra saker. Dette produktet er fantastisk, uten parfyme og for sensitiv hud. Det kan brukes på ansikt og øyne, men jeg bruker det på øynene. Ansiktet får sin dose Eve Lom 😉 . Sweet Dreams, fine folk. Og husk å ta vare på huden din. Den tar jo vare på deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *