IT`S THAT PARKA THING…

photo1 (7)

Ikke er den ny og ikke er den dyr, men du store så blodfan jeg er av parkaen! Tror jeg har tre forskjellige varianter av den i garderoben, to til bruk når gradestokken kryper nedover og denne vårlige varianten her fra Bik Bok, kjøpt i fjor, som er perfekt nå i overgangen mellom vår/sommer.

photo2 (3)

Digger kamuflasjemønsteret, og at stoffet er krispt og uten varmt vinterfór, og det er dét som gjør den så vårlig og fin, perfekt nå. Da kan man heller ha lag på lag under. Jeg valgte meg olaskjorta og collegegenseren i dag, men en tykk strikket genser er også super til. Parkaen er også kjempefin til skjørt, tights og ankelstøvletter, lave og høye hæler. Den er også det ultimate festivalplagget. Funker til alt.

photo3 (1)

Den perfekte parkaen har snøring i livet og detaljer i gull, dessuten MÅ den være litt lenger bak enn foran. Da er jeg solgt ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *