IT’S THE 20’s CALLING

IMG_4331.JPG
Hvis du er like fan av 20 og 30-tallet som det jeg er, kommer du veldig langt med enkle midler. Glatt, rett hår blir staselig fjongt etter en runde med krølltang og hårspary. Sett stilen med hårpynt, og voilà! Så er sveisen klar for flapperfun. Makeupen bør holdes i mørke toner. Plomme, vinrødt, koksgrått, lilla, sort og brunt i matte kvaliteter gjelder her, og det er lov med både et sterkt blikk og dyprøde lepper samtidig. 20- tallet representerte stilmessig mer av alt, så her er det ikke noen vits i å spare på kruttet. Hold huden jevn med en god foundation, sett den med pudder og gi kinnene glød med rouge. Legg den på eplekinnet, ikke dra den opp og ut mot tinningen. Eplekinnet popper opp når du smiler til deg selv i speilet. Hold smilet og kost på litt farge. Neglene skal lakkes i en mørk farge.

IMG_4335.JPG
Alt er lov. Frynser, glitter, paljetter, perler og strass.

IMG_4334.JPG
Det er viktig å se litt dekadent og stolt ut. Flapperstilen er ikke for pingler.

IMG_4336.JPG
Så er det bare å øve inn selveste The Charleston, helle champagne i glasset og riste løs.

2 tanker om “IT’S THE 20’s CALLING

  1. Kjempefint! Litt Zelda Fitzgerald, eller The Great Gatsby. Tidsriktige parfymer er jo selvfølgelig Chanel No. 5 eller Shalimar, men det finnes sikkert nyere dufter som like gjerne kunne vært fra den tiden. L’Heure Bleue og Mitsouko kunne man sikkert også få ferten av i klubbene og salongene. Elsker 20-tallsstilen!

    • Tusen takk, Lene 🙂 ! Alle de duftene du nevner er jo helt perfekte til denne tidsepoken, og jeg tenkte faktisk på både Chanel og Gerlain da jeg satte sammen hele pakka. Jeg endte opp med en helt annen duft, nemlig Liaisons Dangereuses fra By Kilian. På den måten hadde jeg liksom ett bein i fortiden og ett bein i nåtiden, og den følelsen var liksom helt perfekt å understreke med den duften. Den er jo helt fantastisk vakker! Går rundt med den dagen lang nå, perfekt om høsten og herlig på alle mulige måter! Ønsker deg en velduftende dag! Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *