I’VE GOT MAIL…

imageFinnes det noe triveligere enn et håndlaget, håndskrevet julekort? Nope! Her kommer jeg hjem etter en lang dag med mange inntrykk, sterke og fine inntrykk, åpner postkassen og finner dette vakre kortet. Jeg har en engel som tenker på meg hver Jul, og hun sender de fineste julekortene til meg og mange andre hun passer på gjennom hele året. Hvert år blir jeg så inspirert og sier jeg skal skjerpe meg og sende julekort selv, og hvert år bommer jeg fullstendig. Talk is cheap, men det betyr ikke at gleden over dette julekortet hvert år blir noe mindre av den grunn. I kveld betyr det ekstra mye faktisk, og inni står det : «Julens glede finner du ikke under treet, men i ditt hjerte.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *