JAG GILLAR DIG, LUNDELL.

Jeg har hatt en fantastisk helg i Gøteborg, og jammen ble det ikke konsert også. Det var utsolgt, men bandet hadde lagt ut to billetter halvannen time før konsertstart, så da vi forhørte oss i billettluka, fikk vi mulighet til å kjøpe dem. Jippi! Det er jo så gøy når man får lov til å droppe inn på konsert med en så stor artist som Ulf Lundell er. Selveste nasjonalskatten til Sverige!

Ulf Lundell hadde med seg fullt band, og det var et kjempetrøkk fra start til slutt. Konserten varte i nesten 3 timer. Jeg har aldri vært stor fan av Lundell, men jeg liker å høre musikk innendørs, er åpen for nye impulser og liker gode opplevelser. Konserten var utrolig flott, og Ulf Lundell er i min bok en levende legende så det har vært stor stas for meg dette her, altså.

Hele salen kokte. Folk sang sangene hans, og det så ut til at både Lundell og bandet koste seg veldig. Ulf Lundell sa ikke så mye, var mest fokusert på å spille og sang fantastisk fint. Det holdt for meg, for jeg gikk ut fra Konserthuset i Gøteborg litt mer fan enn da jeg gikk inn. Tusen takk for «Snøn faller och vi med den», «Hon gør mig galen» og «Stackars Jack» ♥.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *