JEG ER I HA

Halden er en fabelaktig kulturby, her er det ikke langt mellom innslagene. Thorkil Lindskog intervjuet meg i forbindelse med konserten jeg skal ha på Siste Reis i morgen, men veldig viktig å få med seg er at Paal Flaata også skal spille der dagen etter, 14. juni. Paal er i besittelse av en av verdens flotteste stemmer, er en fryd å høre på og konserten hans på Siste Reis vil være en eksklusiv opplevelse i så måte. Jeg skal garantert få med meg den konserten, om det så blir det siste jeg gjør her i livet.

Den hyggelige herren til venstre på bildet er Gøran Grini, et geni på tangenter. Han spiller fast med Paal, men spiller også med meg i morgen. Det blir en aldri så liten minifestival på Siste Reis denne uka. Gøran bidrar også på debutplata mi, sammen med en herlig gjeng andre meget talentfulle menn, som også spiller med meg i morgen.

Hvis du vil lese hele saken, kan du gå inn på www.ha-halden.no, og søke på Kultur. Tusen takk, Thorkil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *