JEG FANT JEG FANT

På vei opp Bogstadveien til Vibesgate gikk jeg innom Evfa Attling sin fine butikk. Der fant jeg dette nydelige armbåndet, som passet! Det må jeg bare ha, tenkte jeg, og sånn ble det. Det er supert å bruke alene, men også fint å kombinere med de andre i samlingen min. Jeg kan til og med ha det på meg på jobben. Jeg la merke til at det finnes flere armbånd i samme stil som de små smykkene i samme serie… Det finnes ikke noe vakrere enn rent sølv. Det lyser opp en hver liten plass det får lov til å henge.

Litt lenger opp i gata snublet jeg inn til verdens hyggeligste dame hos Lille Vinkel Sko. Der fant jeg drømmeskoene mine. Jeg har lett etter grå sko i en evighet, og trodde ikke mine egne øyne da disse her åpenbarte seg rett for nesen på meg. Er de ikke bare absolutt vidunderlige? Jeg ble så glad, jeg. Disse kan jeg bruke til alt, og jeg kommer til å bo i dem til de ikke lenger henger sammen. E.L.S.K & D.Å.Å.Å.N & E.L.S.K igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *