JOY TO THE WORLD

Så ble det et anfall av akutt julestemning igjen. I byen henges julegatene opp nå, og i butikkene dukker det opp vakre ting som sprer glede. I hvertfall hos meg. Det finnes sikkert noen som synes det er litt tidlig med jul nå, men jeg koser meg veldig med å se at den kommer litt nærmere dag for dag. Jeg vet jeg er heldig som har det slik, julen er også vanskelig for mange, men jeg setter pris på at julen sender glitter inn i mitt sinn og er derfor takknemlig for det. Derfor koser jeg meg med den med god samvittighet, og tar i mot all julestemning med åpne armer hver gang den finner det for godt å dukke opp hos meg.

Det er jo nå vi skal kose oss. Selve julen er over på bare noen dager. Dessuten gleder jeg meg til å spise ferske skumnisser fra Cloetta. Jeg har sendt dem lange blikk siden 25. september da de først kom i butikk og klart å holde meg i skinnet, men nå er det ikke lenge til det skal fråtses i julegodter. Små barn, små gleder. Nyt førjulstiden du også ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *