JUL I STUA

I går var det jaggu første søndag i advent, og tradisjonen tro pleier jeg å sette i gang med å pynte til jul. Det er førjulstiden som er aller best synes jeg, for selve julen er jo over på bare noen dager. Det er så koselig å bruke litt tid på å gjøre det hyggelig rundt seg, og så blir mørketiden litt lysere og triveligere med noen enkle grep. Tenkte vise dere noen bilder av litt jul hjemme hos meg, og kanskje kan det inspirere litt også?

Ute i entreen har jeg en slags uro med sølvfisk, nisser og koner med glittervinger på. De henger og dingler fra taket, og jeg må smile hver gang jeg ser på de. Den lille parafinlampen kjøpte jeg for 10 kr. i en bruktbutikk for mange år siden. Julepynten kjøpte jeg på Liseberg i Gøteborg for noen år siden også. Noe av det koseligste med julepynt er å hente fram gamle ting, synes jeg.

Et lite speilfat med vakre ting setter stemningen med én gang. Her har jeg tatt frem et lampetre jeg fikk i julegave av en venninne, og vips så blir det jul på kommoden i gangen.

Snømannen fikk jeg av mamma da vi var i Las Vegas, og glasskulen med nissen på skøyter fikk jeg i julegave av en venninne. Jeg liker å lage koselige vinduer til jul.

På skapet i stua står denne søte telysestaken og skinner i all sin prakt. Også den en gave fra en venninne.

Det kan aldri bli for mye glitter. Kongler som gnistrer på et fint fat er så vinterlig vakkert.

Håper du koser deg i adventstiden du også ♥.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *