JUVELFARGER PÅ VIPPENE

Hold på hatten! Blå maskara is back in town. Jeg digger det. Det er utrolig fint med litt farge på vippene, og hvem sier at det bare skal gå i sort? Not me! Hos Stella McCartney hadde modellene blå vipper. Et fresht innslag, som med rett bruk er utrolig fint. Dessuten er det brukt knallblått til blå øyne her, og det er så forfriskende herlig!

Sist jeg var ute og reiste fikk et par gode maskaraer fra YSL bli med meg hjem. Hadde nemlig gått tom for juvelfargene nr. 4 og 5. Krise. Jeg er stor fan av sort maskara, men jeg synes den kan bli litt hard på hverdager og i dagslys. Maskara med farge, så som dyp blått, grått, brunt, grønt, burgunder og lilla er nydelig til oss alle, og gir et mykere og mer sofistikert uttrykk.

Maskara Volume Effet Faux Cils fra YSL er en av de aller beste på markedet, og har et godt utvalg flotte farger der andre merker fremdeles er litt tradisjonelle. Denne heter Burgundy, og er meget kledelig til grønne og brune øyne. Den er nydelig alene, men setter også prikken over i`en på en mørk kveldsmakeup. Den er superfin på dagtid da den tilfører ansiktet og øynene en lekker og diskret detalj, tilfører blikket litt mer glød enn brunt.

En annen favoritt i min sminkepung er Facinating Violet. Helt utrolig nydelig, den også finfin til blå og grå øyne. Grønne og brune øyne kler også denne fargen. De aller fleste av oss går for sort eller brun maskara, men jeg kan love deg at du ikke blir skuffet hvis du tør gå for litt variasjon på maskarafronten. Moderne, fresht og rålekkert. Prøv da vel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *