KEEP YOUR LIPS SOFT

  Hvis jeg ikke husker helt feil kom Juicy Tubes fra Lancôme på markedet for over 10 år siden. Den lille lipglossen med det banebrytende nye designet ble en braksuksess, og flere andre merker har siden kopiert den om og om igjen. Uansett er det innholdet som teller, og det er kvaliteten på glossen jeg liker så godt. Den sitter, er seig og god og jeg trenger ikke flere påføringer i løpet av dagen. Glossen fukter og smører leppene godt, og har en fantastisk glans. Disse tre luringene plukket jeg med meg på taxfree sist gang jeg var ute på en liten svipptur, og jeg er så fornøyd med dem. De avgir ingen sterk farge, bare et lite hint og lar din egen leppefarge skinne gjennom. Så hvis du, som jeg, er fan av glosser som ikke tørker ut den sarte huden på leppene, liker en seig gelékonsistens og høyglans når det først skal være være, er denne klassikeren et sikkert valg. Nå skinner sola her i Halden og jeg gleder meg til en herlig start med både piloxing og stretching på Spenst om litt. Håper din dag også blir tipp topp! Tudelu 🙂 . 

2 tanker om “KEEP YOUR LIPS SOFT

  1. Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg i årenes løp har hatt omtrent alle farger av denne lipglossen. Den er fast inventar i sminkepungen min, og en naturlig del av min hverdag. Noen liker den ikke fordi den er seig, men det plager ikke meg. Tvert imot tror jeg det gjør at den er mer holdbar. Ha en flott helg, hilsen Lene

    • Da er vi to, Lene. Minst! Kvaliteten ligger i konsistensen, og det er den som gjør glossen så nærende for leppene. Tynne, lette glosser har jeg selv mye dårlig erfaring med da de oppleves veldig uttørrende. I hvert fall for meg. Jeg har også selv hatt utrolig mange farger av Juicy Tubes, og det er alltid artig å sjekke ut nye farger. God helg til deg og dine! Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *