KEEP YOUR PAWS SOFT

20130812-132758.jpg
Det er en evig kamp å holde puselankene myke hele året, men om våren og sommeren er det gjerne litt lettere enn om høsten og vinteren.

20130812-133009.jpg
I det siste har jeg derfor kombinert en ansiktsolje fra Decléor med min favorittkrem til hendene fra Clarins. Voilà! Supermyke hender som holder seg slik lenge! Først smører jeg oljen godt inn, og deretter tilfører jeg enda litt mer fukt fra kremen. En killer kombinasjon! Er du flink og gjør dette hver kveld før du legger deg våkner du til fine hender, sterke negler og myke neglebånd dagen etter.

20130812-133612.jpg
Det går helt fint å bruke hva du vil av olje, jeg bruker denne fordi jeg hadde hatt den stående en stund, og ikke ville kaste den. Vil du pakke potene ekstra godt inn får du tak i bomullshansker på apoteket, og da slipper du å søle til sengetøyet også. Bare et lite tips sånn på en helt vanlig mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *