KNASK FRA KICKS

20130406-083924.jpg
Jeg fikk stor glede av Kicks Club medlemskapet mitt i går, og investerte i nydelige lakker fra Essie. Maximillian Strasse Her, Madison Ave-Hue og Bond With Whomever. I skrivende stund har jeg på den fine tåkegrønne med Deborah Lippmann sin Stairway To Heaven over og Opi sin topplakk på toppen. Gleder meg litt ekstra til å klippe hår i dag, for nylakkerte negler i min jobb er intet mindre enn en sann fryd.

20130406-084435.jpg
Plukket også med meg min favorittmaskara fra Lancôme, Hypnose Drama i 02 Excessive Brown. Den gir et massivt, tett og fyldig volum, smitter ikke av og er lett å ta bort. Den mørke brune tonen gir et litt kulere uttrykk enn sort og fremhever øyefargen bedre. Sort er også flott, men kan lett bli for hardt. En annen farge på maskaraen løfter blikket ditt maksimalt og man ser deg før man ser vippene. Det er en effekt jeg liker veldig godt. Lilla, burgunder, grått, blått og dypgrønn er supre farger og kler de fleste. Prøv da vel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *