KOLONIHAGEN

Sist jeg var i Oslo tok jeg turen innom Kolonihagen. Dette stedet startet i 2004 som en abonnementsordning på de beste råvarene levert på døren. Etter å ha bygget seg opp et nettverk av lokale og dedikerte produsenter, utvidet Kolonihagen i 2007 med sitt eget bakeri. Et håndverksbakeri som utelukkende bruker økologiske råvarer, lokalt mel og eldre kornsorter.

Søndagsbuffet er nytt på Kolonihagen. Med utgangspunkt i sesong lager de en buffet som passer for alle. Søndager er det åpent fra 11-17, du betaler en enganssum og spiser så mye du vil. Det smaker vidunderlig for maten er ekte, uten kunstige tilsetningsstoffer og er kortreist.

Kolonihagen Frogner så dagens lys i 2009. I bakgården i Frognerveien stod det kun en stall med jord på gulvet, og et tak som kun var til pynt. Sammen med en engasjert gårdeier gjorde de stallen om til et spisested. Et godt år senere stod Kolonihagen Frogner klar til åpning høsten 2009.

Kolonihagen Frogner er café på dagtid og full restaurant på kveldstid. Det er åpent 7 dager i uka, og jeg anbefaler deg på det sterkeste å stikke en tur innom neste gang du er i Oslo. De har åpent klokka 11-23 fra mandag til lørdag, og søndag 11-17, som nevnt ovenfor. Sjekk også ut www.kolonihagen.no hvis du vil vite mer om denne perlen på Frogner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *