KOMMER DU?

I morgen er det åpninsfest hos Interoptik i Halden. De åpner i splitter nye lokaler mellom Halden Storsenter og Bryggerhuset. I den anledning har de invitert meg til å komme for å synge. Jeg skal synge tre sanger. De ville også at jeg skulle si noen ord om det å se, så dette skal bli spennende! Ordfører Thor Edquist kommer og klipper snora, og det blir servert kake og kaffe.

Denne dagen har de fantastiske åpningstilbud også. Du får 50% på alle solbriller, og du får 2 for 1 på alle progressive og enstyrke briller. Kjøp 1 og få 1 med andre ord. Tilbudene gjelder fra 12. – 24. november. Her kan du gjøre kjempekupp! Dessuten er det nye og spennende brillekolleksjoner på plass, pluss større utvalg i briller fra eksisterende kolleksjoner.

Denne fine gjengen representerer Interoptik i Halden. De har totalrenovert et vernevedig bygg, og skapt en tipp topp moderne brillebutikk med det beste av optikerutstyr. Jeg har vært på befaring. Butikken er rålekker. Det er helt fantastisk hva de har fått til. I skrivende stund jobbes det på spreng for å få alt klart til i morgen, og gulvet skulle bones rett før klokka 20.00. Jeg gleder meg veldig til å synge der i morgen, og er så glad og takknemlig for å få lov til å være med på butikkbursdag 🙂 . Tusen, tusen takk ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *