KONSERT I TEATERET

I kveld, 24. mars, kommer Bjørn Eidsvåg m/band til Halden. Han har gjestet Halden tidligere, og da var det i Brygga Kultursal han hadde konsert. Jeg har aldri vært på konsert med Bjørn Eidsvåg før, så jeg er spent på hvordan det blir å høre ham live. Dette er en artist jeg ikke eier en eneste plate av, men det gjør jo ingenting. Jeg har sunget en av sangene hans ved en veldig trist anledning for mange år siden, og det er det. Fredrikshald teater er et flott sted å ha konsert, så jeg gleder meg bare til å være i huset. Min partner in crime, Marita og meg selv, kommer til å sitte som to tente lys. På en solskinnsdag som den vi har hatt i dag, tenkte jeg å ha på meg glade farger:

Grønn genser fra American Apparel, hvit slimjeans fra Levis, grå t-skjorte fra H&M, knallgul neglelakk fra H&M, ring med turkis fra Thomas Sabo og skinnsko fra Din Sko. Over dette skal jeg ha en lysgrå kort skinnjakke med stor krage, og et hvitt skjerf med masse glittertråder i! Man kan aldri få nok glitter her i livet.