KONSERT PÅ SISTE REIS

Jeg har, ved en tidligere anledning her på siden, skrevet om Siste Reis og The Salmon Smokers. The Salmon Smokers er verdens beste pubrockband, ifølge Tom Skjeklesæther, og i grunn meg selv. Tom Skjeklesæther er bandets manager, og han gjør en strålende jobb på Siste Reis når dette bandet spiller opp til en herlig aften, som de alltid gjør. Da serveres det røkelaks med tilhørende saus fra Nordby fisk, god musikk setter standarden, og alle er ute for å hygge seg. Tenkte vise dere noen bilder fra den unike puben, og konserten som fant sted i går kveld. Enjoy!

Siste Reis ligger sentralt i Halden, nærmere bestemt to sekunder å gå fra Halden Stasjon. Ser du den fine månen på bildet? Var redd den ikke kom med, men det gjorde den faktisk! Nå ble jeg glad.

Fine og lune Roy ønsker oss velkommen, og har ansvaret for billettinntektene til bandet. Han gjør en kjempejobb, kan stoles på og er i det hele tatt en vidunderlig mann. Roy, du er best.

Når The Salmon Smokers spiller er det action i baren, og flinke bartendere leverer varene. Her får du landets beste Irish Coffee, godt øl og den lokale drinken Eplekjekkas. Den består av eplemost fra Svinesundhagen, kanel og litt sterkere saker. Siste Reis Pub er en musikkpub, og det bærer lokalet preg av. Selv er jeg veldig glad i disse bildene av Elvis som de har der, i tillegg til dagens ferske aviser og andre morsomme plakater. Pssst! Onkel Tuka øverst til venstre i bildet.

Dametoalettet, og

herretoalettet.

De har en veldig flott plakat dette bandet, men bildet mitt ble dessverre utydelig. Vanligvis er plakaten i glade farger, men av en eller annen grunn kom den ut i sorthvitt i går. Derfor er bandet kledd i hvite skjorter og svarte bukser.

Bandet består av Terje Støldal på bass, Hamlet Pedersen på trommer, Freddy Holm på gitar og div. andre fine instrumenter han behersker, pluss at han synger som en gud, og Steinar Omar Østli på gitar. Han synger også som en gud. Dette er flinke folk. Gjester i går var Martin Caspersen og Morten Milde. Martin Caspersen spilte gitar i går, er også med i Toini And The Tomcats, og Omar kunne fortelle at han egentlig er pianist… Omar kommer unna med alt, men jeg trodde på at Martin er pianist, jeg. Egentlig.

Freddy Holm i aksjon. Bak ham står Martin Caspersen.

Steinar Omar Østli i aksjon. Til høyre, den eminente bassisten Terje Støldal.

Den berømte røkelaksen sendes rundt, og den smaker himmelsk! Veldig populært.

 Morten Milde er god på munnspill, gitar og han synger så taket løfter seg og flyr enda til himmels på energien i stemmen hans. Han gir alltid jernet, og publikum elsker det. Her ser vi Martin Caspersen og Freddy Holm til venstre, og trommegeniet Hamlet Pedersen til høyre. Jukkapalmen på trommesettet brukes av og til som vifte.

Morten Milde synger. Freddy til venstre og Omar til høyre. Terje Støldal litt lenger til høyre. Her er det spilleglede for fullt hus.

Folk koste seg, og det med god grunn. Tusen takk for en fortreffelig aften, og tusen takk for at jeg fikk lov til å knipse kvelden <3.