KREM FOR GUTTA

Det er utrolig mange år siden jeg kjøpte denne klassikeren for aller første gang. Siden har den alltid vært til stede i treningsbagen. Den gang da var flasken oval og flatere, på 200 ml og kostet nesten 300 penger. Jeg kjøpte den i et parfymeri i Stockholm på en jentetur med min mor. Etter noen år kom den i store pumpeflasker, og prisen på den ble stadig lavere. På taxfree verden over kunne man gjøre kjempekupp. To store pumpeflasker for prisen av en. Nå sist så jeg den til 139 kroner for 400 ml. Du store tid.

Dette kultproduktet er manges favoritt, og ikke uten grunn. Kremen dufter behagelig av gul grapefrukt, er tynn i konsistensen, trekker raskt inn i huden, blir ikke fet og klissete og er fantastisk på solbrenthet. Den er også å anbefale til menn, nettopp på grunn av nevnte fordeler. Kremen gir god og langvarig fuktpleie til huden, etterlater den fløyelsmyk og har en duft som er helt nøytral. Ikke veldig maskulin og ikke veldig feminin. Derfor er den også blitt mer og mer populær blant gutta. Lait Corporel er i utgangspunktet en kroppskrem, men til menn er den også super til ansiktet. Dette er et universalprodukt, så ikke begrens bruken av det til bare å gjelde kroppen. På grunn av kremens geniale formula, er den også super på tørre føtter og hender.

På solbrent hud har den en fantastisk repareringsevne. Smør på rød hud morgen, middag og kveld til problemet er løst. Du vil merke forskjell bare etter første påføring. Brent hud trenger litt mer næring enn bare vann, og det får du i Biotherm sin fuktighetsmelk. Den har en fin balanse mellom oljer og vann slik at huden fuktes dypere, roer seg og får langvarig lindring.

I Cannes fant jeg den i en liten tube, og det har jeg aldri sett før. Genialt om man trenger førstehjelp på tur, eller som gave til en du liker litt ekstra godt. Ikke vær redd for å gi hudpleie til gutter. Det er en myte at de ikke skal ta vare på huden sin. Dessuten krever klimaet i Norge ganske mye av hudens ressurser. Da er denne kremen et godt tips. Perfekt nå som høstværet setter inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *