KUPP FRA KICKS

20130702-121215.jpg
Nå om dagen har Kicksparfymeriene 50% på veldig mye snadder. Jeg plukket med meg denne godsaken hjem etter jobb om lørdagen, og det er jeg veldig glad for!

20130702-121401.jpg
Alien kroppskrem fra Thierry Mugler er en fantastisk fet og rik krem med gullpartikler i seg. Det betyr at huden din ikke bare får god pleie og dufter utsøkt av salt sjø, organisk og friskt hav en stormfull natt, men også glitrer vakkert som en stjernehimmel etter påføring!

20130702-121837.jpg
Alien finnes også i parfyme, men enn så lenge skal jeg kose meg med kremen. Den fungerer utmerket som duft også. Dessuten er jo krukken en drøm bare i seg selv så den skal få pryde et lite bord når den blir tom. Jeg elsker å gjøre kupp som dette, og det er også en fin måte å bruke parfyme på. Kremaspektet gjør av og til en duft enda bedre, mykere og vakrere på huden. Love, love, love it!

2 tanker om “KUPP FRA KICKS

    • Et vidunderlig produkt! Ja, til å spise opp! Fet, god og pleiende. Også dufter den varmt av sjasmin, cashmere og noe annet udefinerbart som min nese oppfatter som salt og frisk sjø. Tang, tare og den fornemmelsen av havet du kjenner når du går langs en strand og vinden fører duften til nesetippen. Gullpartiklene er jo heller ikke å forakte ;). Men sjekk ut Korres på Vita som jeg nevner i det andre svaret mitt. Superbra! Fete, gode kroppskremer, dufter og ansiktspleie, dusjsåper og leppeprodukter. Økologisk, med en dose glamour i hverdagen!Sjasmin er min soleklare favoritt fra det merket, og jeg kommer alltid tilbake til det. Tusen takk for herlig kommentar, håper jeg har vært til litt nytte for deg. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *