KVELDENS DUFT

20140502-175939.jpg
Ja, jeg røk på en smell. Det viste seg å være 30% på alle dufter fra Roberto Cavalli, og jeg klarte ikke å holde snuta unna. Gikk inn på Kicks for noe helt annet, og gikk ut med noe helt annet. Sånn er det noen ganger, og bra er det. Alltid artig med overraskelser. Denne duften har ingen høy stjerne blandt oss som er litt over gjennomsnittet opptatt av slike saker, men man skal heller ikke være så snobbete at man blir lukket for det som rører seg der ute. Aqua fra Roberto Cavalli er en edt, og som navnet tilsier; en aquatisk og frisk sommerduft. Jeg ble positivt overrasket, for snobben i meg tenkte egentlig ikke å benytte seg av akkurat dette tilbudet, men så vant nysgjerrigheten, og glad er jeg faktisk for det. Den har noter i seg som sjasmin, liljekonval, sitron og musk. Alle nydelige noter jeg liker godt. Både flasken og navnet er absolutt alt jeg ikke kan utstå, men innholdet er bedre her enn hos andre dufter med ordet «aqua» i seg, eller som liksom skal være «rettfradusjenstrandahavettropiskregnskoglagune-aktig.» Den har god holdbarhet, blir varm og pudret på huden og holder stand i timer. Sitron og liljekonval gjør den mindre søt, litt syrlig og sjasminen gir den det lille ekstra sammen med musken. Det er Louise Turner som har laget Aqua, og hun står også bak originalen. Den har jeg, men jeg liker Aqua bedre. Den funker på sitt vis til alle anledninger, og den gjør meg glad. Enkel, men litt mer sofistikert enn andre dufter i samme familie i dette segmentet. Er du på jakt etter en deilig vår-og sommerduft uten for mange detaljer bør du teste den ut. Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *