KVELDENS DUFT

  Det blir mye blomer på bloggen om dagen, men sånn får det bare være. De er jo her så kort en tid, og pynter verden for oss med både farger, skjønnhet og duft. Blomster og duften de har gjør meg oppriktig glad langt inn i sjelen. Denne verdens vakreste peon med sin sterke og syrlige duft måtte jeg bare stoppe opp ved på vei hjem fra jobb i kveld. Har du sett for en farge, og på toppen av det hele har den vannperler på. Dessverre har jeg ingen parfyme som dufter av peon, men det gjør jo ikke noe. Jeg kan jo lukte litt på denne i noen dager, men etterhvert skal jeg finne en vakker tolkning. Hvis noen der ute kjenner til gode dufter basert på peoner blir jeg takknemlig for tips. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *