L.O.V.E L.A.K.K

bilde (345)

Jeg er så glad i fine farger på neglene, men det er ikke alltid jeg setter av tid til å lakke dem. Det går stort sett i ett hele tiden og la oss være ærlige, det tar litt tid å gjøre neglene fjonge. Nå har riktignok ånden kommet over meg, og jeg fant frem noen herlige vårfarger fra Essie. På min venstre hånd har jeg nå Lovie Dovie og på min høyre Peach Daiquiri. De to lakkene nederst på bildet. Hvem sier at man må ha lik farge på begge hendene? Har også gått over med en nydelig paljettlakk fra Deborah Lippmann ved navn Stairway To Heaven. Den kan du se i innlegget jeg laget for en stund tilbake som heter «Regnbuepaljetter». Du finner det i kategorien Beauty. Det er bare å klikke deg inn på Beauty i menylinjen under toppbildet, så finner du den der. De andre lakkene på bildet heter Tart Deco, Sugar Daddy og Bordeaux ♥. Mmmmm…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *