LILLE STORE HALDEN

IMG_5069.JPG
Det slo meg i går kveld hvor glad jeg var for at jeg trosset regnet og mørket og tok meg en svipptur ned på Bryggerhuset Syd sammen med to gode venner av meg. Etter en liten stund dukket det opp tre nydelige mennesker til, og vi var en fin liten gjeng rundt bordet i et ellers fullt lokale. Den gjestfrie mannen som lot oss få sitteplasser ved bordet hans var utrolig snill, og vi presenterte oss og hilste med gode håndtrykk. Så begynte en aldri så liten maraton med musikk. Fantastiske CHIP TAYLOR åpnet ballet med sine dyktige musikere, artige historier og lune stemme. Deretter ga han stafettpinnen videre til bandet DEADMAN som holdt det gående til klokka 23.30 på kvelden.

Jeg liker at artister fra fjærn og nær tar turen til Halden. Chip Taylor er fra New York og Deadman er fra Texas. Det er virkelig ikke noe nytt under solen, men jeg liker det okke som! Musikkjournalist Tom Skjeklesæther har i en årrekke jobbet hardt for at folk her i byen skal få gleden av flotte konsertopplevelser, og for at artistene skal få oppleve Halden. Vibeke Sjøvold, promoansvarlig for Rootsy i Norge, er et rivjern av de sjeldne. Hun frakter artistene fra A-Å, og sørger for at alt går etter planen. Likevel slår det meg fremdeles av og til med undring og takknemlighet, og glad er jeg for det, at artister og publikum kan møtes slik som dette på en helt vanlig mandag i november i lille, store Halden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *