MAGIC BLACK & GOLD

IMG_5639.JPG
Det er år og dag siden jeg hadde det gøy med neglelakk, men i dag ble jeg inspirert til å lete gjennom samlingen min på jakt etter glemte skatter. Valget falt på Magic Black fra H&M og YSL sin topplakk nr. 47 Fuille D’Or. Lakken fra H&M er faktisk over 10 år gammel, og like fin! Den har ikke gått i oppløsning, tørker raskt og er rett og slett av tipp topp kvalitet. Den har overlevd alle rydderundene mine, og i dag er aller første gang jeg bruker den! Kan du huske denne lakkserien? Den kom i mange fantastiske farger og alle lakkene var utrolig gode. Det er ikke alltid de dyreste er de beste, men av de mer eksklusive merkene kan jeg gå god for både YSL og Dior. De er absolutt verdt pengene. Gode pensler har de også. Her har jeg latt neglen på ringfingeren bli sort, mens resten er dyppet i store gullflak. På høyre hånd valgte jeg sort på lillefinger mens de andre neglene fikk gull. Fine negler gir en utrolig god følelse, og en ekstra bonus er at jeg blir nøyere med å smøre hendene med håndkrem. Neglelakk fungerer som en liten påminner, og da unngår jeg tørre og såre lanker også. Vinn vinn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *