MAKE-UP MASTER CLASS

Når Louise holder kurs demonstrerer hun på medbrakt modell, eller en av oss som deltar. Her sitter Ane modell. Hun er utrolig vakker fra før, så det var ikke mye som skulle til for å fremheve hennes klassiske skjønnhet. Louise McBride var opptatt av å få frem at lite make-up brukt på rett måte med riktig teknikk er det som skal til for å fremheve den unike skjønnheten vi alle er i besittelse av: Less is more.

Herlige Maren og Jorunn. De jobber begge som jurister. Maren i Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, og Jorunn i Utlendingsnemda. Maren skulle bare innom Parfumerie for å kjøpe Edward Bess All Over Seduction Sunligh 01 for noen dager siden, produktet til høyre, og tok med seg venninnen Jorunn på make-up kurs.

Sporty Ann-Kristin lot meg få ta bilde av henne uten sminke. All sminke må av før kurset, slik at man skal få lære seg å påføre make-up riktig. Her ser dere før, og litt ut i kurset. Ann-Kristin jobber til daglig som negledesigner, med permanent make-up og vippeekstension. Hun har lyst til å jobbe mer med vanlig make-up også.

Nydelige Mona jobber hos Siemens. Hun sminket øynene sine så fint, og brukte vippetangen som en proff. God veiledning fra Louise gjorde det lett å tilegne seg nye teknikker.

Her viser Louise at man kan legge eyeliner med en brun skygge og en god kost. Da blir det lettere å bruke en våtliner etterpå hvis man ønsker det, fordi man har laget en fin guide med skyggen først. Louise tipset også om at det er lurt å bruke en q-tip til å lage en liten prikk med i ytterkant av hvert øye før man tegner opp eyeliner. På den måten er det lettere å lage en jevn linje fra innerst til ytterst. Man har et punkt å trekke linjen mot.

Med ingredienser som hyalauronsyre og roseolje er denne selvskreven som lipsaver. Jeg skal skaffe meg en, for jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av produkter til leppene. Kan ikke fordra tørre lepper. Himmelsk konsistens og nydelig på. A Must Have!

Louise McBride i aksjon: Husk at hendene dine er det beste verktøyet du har, velg alltid en foundation som er lysere enn din egen hudtone, og varmen fra fingrene dine gjør at foundation smelter bedre inn i huden. Selv om det følger med en svamp i forpakningen, er det ingen automatikk i å bruke den. Dessuten stjeler den enormt med produkt. Ved å gå en nyanse lysere på fargeskalaen skaper du et fint lerret å legge rouge og solpudder på. Dessuten jevner en litt lysere nyanse bedre ut fargeforskjeller i huden, der en mørkere nyanse femhever dem. Investér i gode koster og børster, de hjelper deg med å lage et flott resultat.

Jorunn og Maren øver seg i bruken av vippetang. Er det noe du absolutt MÅ ha i sminkevesken din, så er det en vippetang. Ikke noe verktøy gir bedre effekt på øyet. Ingen maskara i verden åpner, buer og fremhever vippene dine mer enn en vippetang. Bruk alltid tangen før maskara, aldri etter. Da skader du vippene dine. Du kan lett droppe daglig bruk av maskara ved å bytte den ut med en vippetang. Vippetang + maskara = match made in heaven. Både Louise og jeg er dypt enige om at hvis det er én ting du bør ha med deg på en øde øy, så er det vippetangen. Jeg er helt avhengig av den, og bruker den daglig. Maskara bruker jeg bare til spesielle anledninger, eller når jeg føler for det. Shu Uemura sin er aller best. Den gir den fineste buen på vippene.

Ingen make-up blir fin uten et godt underlag, derfor er gode rutiner på hudpleie helt vesentlig for et godt resultat. Denne lille tuben er en trollmann i geléform og skal brukes før make-up, som en primer. Dragons Blood definerer ansiktskonturer og gir nytt volum til slapp hud. Den legger seg som en tynn film på huden, strammer den opp og reduserer rødhet og irritasjon. Et perfekt underlag for make-up. Genialt? Ja. Håper du fikk med deg noen gode tips, og husk at det aller beste med sminke er at den er så lett å ta bort hvis man ikke er fornøyd. Det viktigste er å ha det moro, leke foran speilet og ikke være redd for farger. Helgen er en fin anledning til å sminke seg litt, og så blir man jo så glad inni seg når man føler seg litt fin. Have a Happy Make-up Weekend, og er det noe dere lurer på, er det bare å spørre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *