MAKE-UP? OH, YES!

I går kveld var jeg så heldig å få lov til å være med på Make-up Master Class hos Parfumerie. Det var Louise McBride som holdt kurset for oss, og det var en udelt positiv opplevelse. Det er kun plass til 7 personer på slike event, og kurset blir derfor personlig og eksklusivt. Her får du skreddersydd make-up veiledning, og mange gode tips og triks med deg hjem. Parfumerie holder også slike kurs for venninnegjenger, og det er lov å komme med ønskemål for nye datoer. Det er bare å klikke seg inn på www.parfumerie.no, og ta kontakt.

Vi fikk servert nydelig mat og drikke, norske jordbær og vidunderlige blåbær. Vi hadde det så gøy, og jeg gleder meg til å dele resten av kvelden med dere. Louise McBride er en meget dyktig make-up artist som brenner for det det hun driver med, og det er en glede å høre henne fortelle om produkter hun liker, og hvorfor hun liker dem.

Det ble tid til litt dufting også, for innehaver av Parfumerie, nydelige Ane Tingstad, hentet fram godteriet til Mona og meg. Mer kommer snart, og da skal dere få hilse på de herlige jentene jeg ble kjent med på kurset, se litt fra hva vi gjorde og få noen tips om hvordan man legger en fresh make-up på null komma null. For meg var denne kvelden som å komme til himmelen, og jeg må bare få lov til å si at det har vært en ære å få hilse på alle, møte så mange fine mennesker og ikke minst si tusen, tusen takk for invitasjonen ♥ .

2 tanker om “MAKE-UP? OH, YES!

  1. Hei Hege,
    Det var en lærerik og morsom kveld som gikk altfor fort. Veldig hyggelig å treffe deg igjen! Louise er veldig dyktig, jeg fikk mange tips og må nå øve i speilet på nye teknikker. Veldig fine bilder du tar forresten:)

    • Hei, Mona :)! Ja, ikke sant? Det var kjempehyggelig å se deg igjen også. Louise er et så herlig menneske, flink til å lære bort og morsom! Tusen takk for at du liker bildene mine, og tusen takk for den fine kommentaren din. Øvelse gjør mester, og er det noe som ikke funker går det jo av med vann. God helg til deg og dine. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *