MINE AUGUSTFAVORITTER

20130905-190727.jpg
Disse to skjønne luringene er de jeg har tydd til mest i august. De har vært forfriskende og energigivende i en særdeles hektisk måned. Untitled fra Maison Martin Margiela dufter nydelig av sol, nyslått gress og honninggule kornåkre. Litt høst og litt sommer samtidig. Deilig å starte dagen med. Den er kremet, søt, grønn og litt pudret. Saftig, men ikke klissete. En herlig duft som er kul og litt annerledes. Prada Candy L’Eau er en sprudlende blanding av karamell, sitron, mandarin, pudder, iris og vanilje. Yumminess på flaske. Den er også super å starte dagen med. Den gir glede og solskinn når man trenger litt ekstra gnist. Passer til alle anledninger, men jeg synes den er aller best som hverdagsduft. Dessuten er den et supert supplement til sin storesøster Candy.

Hvordan har din duftmåned artet seg? August har jo vært en eneste fin forlengelse av sommeren, og da blir gjerne parfymevalget der etter. Hvilke dufter har gitt deg mest? Har du oppdaget noen nye? Jeg er lutter øre, så del gjerne. Tudelu 🙂 !

2 tanker om “MINE AUGUSTFAVORITTER

  1. Jeg kjenner ikke de to du nevner, men Candy bruker jeg jo av og til. Dog reserverer jeg den til litt kjøligere vær. I august har jeg brukt mye forskjellig, men gjengangerne er Seville a l’Aube og Mitsouko. Sistnevnte skrev du jo om i forrige måneds favoritter, men jeg fikk aldri kommentert det. Den er virkelig fin, og for meg hører den til på sensommeren og høsten. En gylden duft. Jeg nyter nå de siste restene av sommer med sommerlige dufter som O de Lancome og lignende, samtidig som mer høstlige dufter også frister innimellom. Snuste på Marc Jacobs Honey her en dag, men den var nok ikke det helt store for meg heller.

    • Så kult at du også liker Mitsouko, Lene! Den er jo helt fantastisk! Synes den funker hele året, den er helt unik! Ô de Lancôme er også forfriskende og fin. Den er egentlig litt i samme gate som Untitled fra Margiela. Kanskje enda litt kjøligere og mer krisp, faktisk. Mindre søt, mindre vått, nyslått gress, litt mer maskulin. Jeg har den jo, og plukker den fram hver vår, men i år har jeg rett og slett glemt den. Fikk en idé om å blande de to etterhvert… Det må jeg teste ut. Jeg kjøpte heller ikke Honey. Venter heller til jeg finner den ultimate honningduften med noter av lær, sigar, musk og mørk, flytende honning. Den perfekte miksen av maskuline og feminine noter. Sukk! det er lov å drømme…Tusen takk for inspirerende og flott kommentar, som alltid! Jeg synes du er modig som tør å dele dine tanker rundt dette med duft, og jeg setter veldig pris på det du kommer med! Ha en fortsatt nydelig september 🙂 . Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *