MINE JULIFAVORITTER

20130731-121853.jpg
I følge de som har peiling på vær har vi opplevd den aller beste juli på 60 år. 60 år!! Tusen takk, kjære værgud, det har vært en fantastisk sommer i juli, en klassisk herlig sommer. Måtte den få lov til å fortsette. Her er de duftene jeg brukte aller mest i hele juli, gleder meg allerede nå til å bytte ut duftgarderoben med noen fininger for august, men aller først en liten presentasjon av denne deilige gjengen!

20130731-122447.jpg
Fra venstre er en av verdens mest geniale duftkomposisjoner, Chanel no 5. Jeg elsker den i edt, fantastisk vakker. Perfekt hele året egentlig. Calyx fra Perscriptivés er vidunderlig grønn, melkeaktig og sprudlende. Kom over den i New Jersey av alle steder. Alltid gøy med reiseminner knyttet til duft. Elsk. Fueguia Agua Magnoliana er en vidunderlig blomsterduft laget i Argentina. Det merket finner du i Oslo hos et av mine favorittparfymerier, www.parfumerie.no. En vidunderlig tolkning av magnoliablomstens fine parfyme. Bronze Goddess Capri fra Estee Lauder: Sommer, solkrem, kokos, turkist hav og pinacolada på flaske. Digger den! Mitsouko fra Guerlain, en gave fra min fine kusine da vi sniffet oss gjennom alt av parfymerier i Alicante for et par år siden. Elsker den, og har den i edt, en kultduft. I midten Prada sin Infusion d’ Iris. En gammel favoritt jeg plukket med meg på båten hjem fra København, og som nå nylig var å finne på Kicks til 50%. Nå kan jeg angre litt, for Prada skal ut av sortimentet deres. Coco edp fra Chanel, den mest uvanlige å bruke i juli, men jeg liker kontraster og elsker å bruke den til jeans og løse t-skjorter. Den duften er så kul og lukter skikkelig parfyme-parfyme, men på en Rock’n Roll måte jeg finner helt uimotståelig. Til sist den fine roseduften fra Stella. Hver gang jeg tar den på blir jeg øyeblikkelig henført til solvarme, store og sjokkrosa nyperoser fulle av sultne humler. Den er også perfekt å bruke om vinteren når man savner sommeren aller mest.

20130731-124534.jpg
Da gjenstår det bare å takke juli for i år, finne fram herlige dufter fra beautyboden jeg har lyst til å leke med i august og glede meg til høsten. Hvilke dufter har du kost deg med i juli? Har du oppdaget en ny favoritt? Eller kanskje du ikke har brukt noe i det hele tatt? Har du hatt/ har du en spesiell på ønskelisten? Del gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *